- Produkty NaturHerbs
- Herbaty, herbatki, kawy
- Oleje, oliwy, octy
- Dzieci i niemowlęta
-
Zdrowa żywność
- Zamienniki cukru
- Dodatki do zdrowej kuchni
- Sosy
- Przyprawy i zioła
- Kremy orzechowe, czekolad., słonecznikowe, tahina
- Słodycze i przekąski
- Dodatki do wypieków i deserów
- Mieszanki do przygotowywania potraw
- Napoje
- Mąki i skrobie
- Owoce suszone
- Warzywa i grzyby przetworzone
- Śniadaniowe
- Orzechy, migdały, kasztany, wiórki kokosowe
- Słodzące
- Pasty i przetwory - wege (nie chłodnia)
- Warzywa strączkowe
- Kakao, karob
- Owoce przetworzone
- Świeże (owoce i warzywa)
- Budynie, galaretki, kisiele
- Pieczywo
- Miody, produkty pszczele
- Dania gotowe (nie chłodnia)
- Nabiał (nie chłodnia)
- Wędliny, ryby (nie chłodnia)
- Lodówka inne
- Wzmocnienie, witalność, sport
- Nasiona, kasze, makarony
-
Kosmetyki i higiena
-
Kosmetyki i higiena
- higiena intymna
- żele, peelingi
- odżywki, szampony
- higiena jamy ustnej
- mydła
- płatki, sole do kąpieli
- twarz - kremy, maski, serum
- dezodoranty
- twarz - makijaż
- akcesoria
- oleje kosmetyczne, olejki
- kremy i balsamy do ciała
- papier toaletowy, chusteczki
- przeciwsłoneczne
- lakiery do paznokci
- twarz-oczyszczanie,demakijaż
- farby do włosów, henna
- pomadki, balsamy do ust
-
Kosmetyki i higiena
-
Dom i ogród
-
BLOG
- Yerba Mate - Odkryj Korzyści dla Twojego Organizmu
- Wilkakora - Naturalna Moc dla Twojego Zdrowia
- Siemię Lniane - Zdrowotne Cuda Natury: Odkryj Korzyści dla Twojego Organizmu
- Ostropest Plamisty - Zioło Zdrowia: Korzyści, Które Warto Poznać!
- Babka Jajowata - Zdrowotne skarby natury: odkryj korzyści dla twojego organizmu
- Babka Plesznik - Naturalna Detoksykacja i Ochrona przed Wolnymi Rodnikami
- Bez Czarny - Doskonła Detoksykacja: Odkryj Korzyści Dla Twojego Zdrowia
- Chia - Rosline Źródło Omega-3 dla Zdrowego Serca
- Czarnuszka - Klucz do Zdrowego Serca
- Czystek - Naturalna Moc Antyoksydacyjna dla Twojego Organizmu
- Dzika Róża - Skarb Natury dla Zdrowia Serca i naturalne zródło witaminy C
- Guarana - Energia i Detoks Twojego Organizmu
- Jagody Goji - Superfood dla Zdrowia: Odkryj Energiczne Właściwości i Antyoksydacyjny Potencjał!
- Lapacho - Naturalne Wspomaganie Immunologiczne i Detoks Organizmu
- Len Złocisty - Skarb Natury dla Zdrowia Serca i Skóry: Odkryj Zalety Zdrowotne Lnu Złocistego
- Młody Jęczmień - Zielony Skarb Natury dla Zdrowego Detoksu i Wzmacniania Odporności: Odkryj Korzyści Zdrowotne
- Moringa - Naturalna Moc Detoksu i Wzmacniania Odporności: Odkryj Kluczowe Zalety Zdrowotne!
- Morwa Biała - Skarb Natury dla Zdrowia Serca i Kontroli Cukru we Krwi
- Pestki Moreli - Naturalna Moc Antyoksydantów i Wspomaganie Zdrowia Serca
- Werbena - Naturalne Źródło Zdrowia Serca i Łagodzenia Stresu
- Ziele Damiana - Naturalny Afrodyzjak i Wsparcie Układu Nerwowego
MIESZANKA NA MUFFINY KLASYCZNE BEZGLUTENOWA 280 g - CELIKO
12,59 zł
Brutto
BEZ GLUTENU (w składnikach)
SKŁADNIKI
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat.
OPIS
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Muffiny klasyczne:
Składniki:
- 1 opakowanie konentratu ciasta 280 g
- 2 JAJA
- 100 ml oleju
- 40 ml wody
W wersji wegańskiej nie używać jaj, zawartość torebki wymieszać najpierw z olejem (100 ml), a następnie dolać 60 ml wody i wyrabiać ok. 3 minut.
Wykonanie:
Zawartość torebki wyspać do naczynia, dodać JAJA, wodę, wszystko razem wymieszać. Na koniec dodać olej. Całość wyrabiać mikserem ok.3 min.
- Następnie ciasto przełożyć do foremek. Wstawić ciasto do nagrzanego do temp. 180 st. C piekarnika i piec 20-25 min. Wyjąć i ostudzić na kratce.
- Ciasto można przygotować i wypiekać z różnymi dodatkami: owocami ,bakaliami, czekoladą itp.
Muffiny marchewkowo-cynamonowe
Składniki:
- 1 opakowanie koncentratu ciasta 280 g
- 2 jaja
- 100 ml oleju
- 40 ml wody
- 100 g marchewki startej na drobnej tarce
- 2 łyżeczki cukru cynamonowego bezglutenowego Celiko
Wykonanie:
- Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać JAJA, wodę, cukier cynamonowy, wszystko razem wymieszać. Na koniec dodać olej.
- Całość wyrabiać mikserem przez ok. 3 min.
- Następnie dodać startą na drobnej tarce marchewkę i delikatnie wymieszać.
- Ciasto przełożyć do foremek i wstawić do nagrzanego do temp. 180 st. C. piekarnika i piec przez 20-25 min. Wyjąć i ostudzić na kratce.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g GOTOWEGO WYROBU
Wartość energetyczna: 1655 kJ / 396 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 47,5 g
w tym cukry: 21,5 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,69 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, sól, aromat.
OPIS
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku bezglutenowych muffinów.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Muffiny klasyczne:
Składniki:
- 1 opakowanie konentratu ciasta 280 g
- 2 JAJA
- 100 ml oleju
- 40 ml wody
W wersji wegańskiej nie używać jaj, zawartość torebki wymieszać najpierw z olejem (100 ml), a następnie dolać 60 ml wody i wyrabiać ok. 3 minut.
Wykonanie:
Zawartość torebki wyspać do naczynia, dodać JAJA, wodę, wszystko razem wymieszać. Na koniec dodać olej. Całość wyrabiać mikserem ok.3 min.
- Następnie ciasto przełożyć do foremek. Wstawić ciasto do nagrzanego do temp. 180 st. C piekarnika i piec 20-25 min. Wyjąć i ostudzić na kratce.
- Ciasto można przygotować i wypiekać z różnymi dodatkami: owocami ,bakaliami, czekoladą itp.
Muffiny marchewkowo-cynamonowe
Składniki:
- 1 opakowanie koncentratu ciasta 280 g
- 2 jaja
- 100 ml oleju
- 40 ml wody
- 100 g marchewki startej na drobnej tarce
- 2 łyżeczki cukru cynamonowego bezglutenowego Celiko
Wykonanie:
- Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać JAJA, wodę, cukier cynamonowy, wszystko razem wymieszać. Na koniec dodać olej.
- Całość wyrabiać mikserem przez ok. 3 min.
- Następnie dodać startą na drobnej tarce marchewkę i delikatnie wymieszać.
- Ciasto przełożyć do foremek i wstawić do nagrzanego do temp. 180 st. C. piekarnika i piec przez 20-25 min. Wyjąć i ostudzić na kratce.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g GOTOWEGO WYROBU
Wartość energetyczna: 1655 kJ / 396 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 47,5 g
w tym cukry: 21,5 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,69 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.