- Produkty NaturHerbs
- Herbaty, herbatki, kawy
- Oleje, oliwy, octy
- Dzieci i niemowlęta
-
Zdrowa żywność
- Zamienniki cukru
- Dodatki do zdrowej kuchni
- Sosy
- Przyprawy i zioła
- Kremy orzechowe, czekolad., słonecznikowe, tahina
- Słodycze i przekąski
- Dodatki do wypieków i deserów
- Mieszanki do przygotowywania potraw
- Napoje
- Mąki i skrobie
- Owoce suszone
- Warzywa i grzyby przetworzone
- Śniadaniowe
- Orzechy, migdały, kasztany, wiórki kokosowe
- Słodzące
- Pasty i przetwory - wege (nie chłodnia)
- Warzywa strączkowe
- Kakao, karob
- Owoce przetworzone
- Świeże (owoce i warzywa)
- Budynie, galaretki, kisiele
- Pieczywo
- Miody, produkty pszczele
- Dania gotowe (nie chłodnia)
- Nabiał (nie chłodnia)
- Wędliny, ryby (nie chłodnia)
- Lodówka inne
- Wzmocnienie, witalność, sport
- Nasiona, kasze, makarony
-
Kosmetyki i higiena
-
Kosmetyki i higiena
- higiena intymna
- żele, peelingi
- odżywki, szampony
- higiena jamy ustnej
- mydła
- płatki, sole do kąpieli
- twarz - kremy, maski, serum
- dezodoranty
- twarz - makijaż
- akcesoria
- oleje kosmetyczne, olejki
- kremy i balsamy do ciała
- papier toaletowy, chusteczki
- przeciwsłoneczne
- lakiery do paznokci
- twarz-oczyszczanie,demakijaż
- farby do włosów, henna
- pomadki, balsamy do ust
-
Kosmetyki i higiena
-
Dom i ogród
-
BLOG
- Yerba Mate - Odkryj Korzyści dla Twojego Organizmu
- Wilkakora - Naturalna Moc dla Twojego Zdrowia
- Siemię Lniane - Zdrowotne Cuda Natury: Odkryj Korzyści dla Twojego Organizmu
- Ostropest Plamisty - Zioło Zdrowia: Korzyści, Które Warto Poznać!
- Babka Jajowata - Zdrowotne skarby natury: odkryj korzyści dla twojego organizmu
- Babka Plesznik - Naturalna Detoksykacja i Ochrona przed Wolnymi Rodnikami
- Bez Czarny - Doskonła Detoksykacja: Odkryj Korzyści Dla Twojego Zdrowia
- Chia - Rosline Źródło Omega-3 dla Zdrowego Serca
- Czarnuszka - Klucz do Zdrowego Serca
- Czystek - Naturalna Moc Antyoksydacyjna dla Twojego Organizmu
- Dzika Róża - Skarb Natury dla Zdrowia Serca i naturalne zródło witaminy C
- Guarana - Energia i Detoks Twojego Organizmu
- Jagody Goji - Superfood dla Zdrowia: Odkryj Energiczne Właściwości i Antyoksydacyjny Potencjał!
- Lapacho - Naturalne Wspomaganie Immunologiczne i Detoks Organizmu
- Len Złocisty - Skarb Natury dla Zdrowia Serca i Skóry: Odkryj Zalety Zdrowotne Lnu Złocistego
- Młody Jęczmień - Zielony Skarb Natury dla Zdrowego Detoksu i Wzmacniania Odporności: Odkryj Korzyści Zdrowotne
- Moringa - Naturalna Moc Detoksu i Wzmacniania Odporności: Odkryj Kluczowe Zalety Zdrowotne!
- Morwa Biała - Skarb Natury dla Zdrowia Serca i Kontroli Cukru we Krwi
- Pestki Moreli - Naturalna Moc Antyoksydantów i Wspomaganie Zdrowia Serca
- Werbena - Naturalne Źródło Zdrowia Serca i Łagodzenia Stresu
- Ziele Damiana - Naturalny Afrodyzjak i Wsparcie Układu Nerwowego
HERBATA BIAŁA LIŚCIASTA PAI MU TAN BIO 100 g - ECOBLIK
32,27 zł
Brutto
BEZ GLUTENU (w składnikach)
SKŁADNIKI
Herbata biała Pai Mu Tan* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pai Mu Tan to jedna z najbardziej klasycznych oraz najlepszych białych herbat. Pochodzi z Fujianu, południowo-wschodniej prowincji Chin. Pai Mu Tan stanowi mieszankę młodych listków oraz pączków krzewu da bai, a także shui xian bai. Zbiorów dokonuje się na początku wiosny – w marcu i kwietniu, a zadanie to wymaga dużej ostrożności – należy uważać, aby nie uszkodzić delikatnych gałązek herbaty. Nazwa Pai Mu Tan, czyli Biała Piwonia, wzięła się od podobieństwa pąków i listków mieszanki do tego popularnego kwiatu
Pai Mu Tan cechuje kwiatowy zapach, czysty i zielonkawy, wręcz lekko złocisty kolor naparu oraz orzeźwiający i przyjemny smak. Pai Mu Tan bywa określana również mianem eliksiru młodości – ze względu na wysoką zawartość antyoksydantów. To także bogate źródło witamin – w tym witaminy C oraz polifenoli.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Pai Mu Tan jest dobrą propozycją dla osób, które dopiero poznają świat herbat – jest łatwa w przygotowaniu i nie wymaga tak restrykcyjnych wytycznych, jak pozostałe rodzaje herbaty. Biała Piwonia pozwala wręcz na eksperymentowanie zarówno z temperaturą wody, jak i z czasem zaparzania. Ważne jedynie, by nie zalewać liści i pąków wrzątkiem, a wodą o temperaturze 70-90*C. Na filiżankę 200ml zaleca się 1-2 łyżeczki listków Pai Mu Tan. Czas parzenia należy dostosować do indywidualnych upodobań: 1-7 minut – w zależności od tego, jak mocny napar chcemy uzyskać. Następnie należy odcedzić liście oraz pąk i cieszyć się filiżanką doskonałej herbaty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Herbata biała Pai Mu Tan* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pai Mu Tan to jedna z najbardziej klasycznych oraz najlepszych białych herbat. Pochodzi z Fujianu, południowo-wschodniej prowincji Chin. Pai Mu Tan stanowi mieszankę młodych listków oraz pączków krzewu da bai, a także shui xian bai. Zbiorów dokonuje się na początku wiosny – w marcu i kwietniu, a zadanie to wymaga dużej ostrożności – należy uważać, aby nie uszkodzić delikatnych gałązek herbaty. Nazwa Pai Mu Tan, czyli Biała Piwonia, wzięła się od podobieństwa pąków i listków mieszanki do tego popularnego kwiatu
Pai Mu Tan cechuje kwiatowy zapach, czysty i zielonkawy, wręcz lekko złocisty kolor naparu oraz orzeźwiający i przyjemny smak. Pai Mu Tan bywa określana również mianem eliksiru młodości – ze względu na wysoką zawartość antyoksydantów. To także bogate źródło witamin – w tym witaminy C oraz polifenoli.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Pai Mu Tan jest dobrą propozycją dla osób, które dopiero poznają świat herbat – jest łatwa w przygotowaniu i nie wymaga tak restrykcyjnych wytycznych, jak pozostałe rodzaje herbaty. Biała Piwonia pozwala wręcz na eksperymentowanie zarówno z temperaturą wody, jak i z czasem zaparzania. Ważne jedynie, by nie zalewać liści i pąków wrzątkiem, a wodą o temperaturze 70-90*C. Na filiżankę 200ml zaleca się 1-2 łyżeczki listków Pai Mu Tan. Czas parzenia należy dostosować do indywidualnych upodobań: 1-7 minut – w zależności od tego, jak mocny napar chcemy uzyskać. Następnie należy odcedzić liście oraz pąk i cieszyć się filiżanką doskonałej herbaty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.